Make your own free website on Tripod.com
  " Emm.. apa tuh yer? konpiusss..konpiuss...sume benda nak kena belajar..lambat nyer nak besar."
 
  "Fuiyoo..cantiknyer... alah... relaks ler Mat.. lelama kita besar ler.. best per jd budak kecik nih...tak yah nak fikir problems.."
 
 "yeh..yeh.. lor... yg korang risau2 ni nape? tgk I nih... gumbira jer.. be happy guys.."
 
 " Hi buddy.. apa yg korang bincangkan nih??? bleh joint? cantik tak costume I nih?? mak I belikan semalam.."
 
 
 "emmm... sedap nyer tdo....lantak korang ler nak bincang apa pun..tdo lg best..."zzzzzzzzzzzzzzz........
 
      "apa ler.. yg dioarng dok bincang2 tuh?? Kamilah anak2 doraemon!!! Argh!!! tdo lg best...kui..kui... ..krohhhh.....zzzzzzzzzzz"
 
 
                                 " Ahhhh... relax jap...lambat bnor... ibu nih nak bawa susu...emm..."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"yeh!!! Akhirnyer!!! berjaya juga I kuar tgk dunia yg fana ini...sukenyer..sukenyer.... Alhamdulillah..."
 
 
 
maybe ituler antara dialog2 diorang.. if kita bleh dengar cakap2 diorang.. mcm2 pandangan bernas agaknyer yg dikeluarkan mereka.. sbb baby ni tergolong dikalangan yg suci bersih dan penuh keikhlasan...hehehhee...kita org2 "tua" camne lak?? adakah keikhlasan senantiasa bertahta dihati??? teropong dada...tanya hati masing2..... kui...kui...kui...